Wandelen & Slapen staat voor 1 dag tot meerdere dagen bijzonder genieten.

andere foto

Genieten is een kunst; anderen laten genieten is een gave! Het motto van Wandelen & Slapen. Voor al onze bijzondere arrangementen geldt: alles is geregeld, maar met genoeg ruimte voor eigen keuzes.

Als enthousiaste wandelaars zijn wij in 2012 gestart met het maken van unieke wandelarrangementen. Uniek omdat alle routes door onszelf uitgezet zijn en u langs de mooiste plekjes voeren.  Uniek omdat we naast het verrassende van een wandelrondreis, ook de meest knusse, de meest landelijke en/of de meest luxe accommodaties aanbieden om te overnachten.

Tegelijkertijd ontstond het idee om inspirerende winkelarrangementen te maken. Soms rondom een thema, zoals woonwinkeltjes en altijd met nét dat beetje meer. Hier een leuke workshop, daar een fantastische high tea en uiteraard ook weer die bijzondere accommodaties die passen bij het arrangement: brocante, luxe of knus.

Vanzelfsprekend ontstonden toen de combinatiearrangementen; weekendjes weg met de ene dag winkelen, de andere dag de natuur in! Heerlijke arrangementen zijn dat geworden.

We nodigen u uit om te neuzen in ons aanbod van unieke wandelvakanties, kekke winkeluitstapjes en helemaal afwisselend: combinaties van wandelen en winkelen.

Het aanbod zal steeds variëren en zich uitbreiden. Om op de hoogte te blijven, maken wij u graag abonnee van onze nieuwsbrief.

Klik op de arrangementen voor een overzicht; en geniet alvast van het vooruitzicht…

Wij hopen u binnenkort als klant te begroeten.

Ingrid Bommer

Menu