www.wandelen-slapen.nl

Wandelen & Slapen staat voor betekenisvolle wandel-, yoga en stilteretreats van 1 tot meerdere dagen.

Dag, wat fijn, dat je op mijn website een kijkje neemt!
Ik ben Ingrid en je vindt hier mijn aanbod van eendaagse tot meerdaagse retreats. Je kijkt vast met een bepaald doel. Misschien ben je op zoek naar antwoorden, heb je tijd voor jezelf nodig of zit je in een veranderingsproces of nog iets heel anders. Maar wie je ook bent en waar je ook mee bezig bent, je bent zeer welkom en meer dan de moeite waard.
In de afgelopen jaren heb ik vele mooie retreats mogen begeleiden en ben ik me gaandeweg steeds meer gaan ontwikkelen. Van wandelen en yoga, naar mediteren en stilte. Van ontspannende weekenden naar transformerende weekenden.
Veiligheid, rust en verdieping zijn mijn basiswoorden en natuur is de leidraad.
Elk mens is anders, elke groep is anders, waardoor iedere retreat ook weer zijn eigen sfeer en eigenheid heeft: heel mooi om mee te maken.

Mijn missie is om met jou samen in de natuur jouw antwoorden en inzichten te ontdekken. Ik geloof met hart en ziel in de helpende en helende kracht van de natuur en in die van jou als mens! Outdoor lifecoaching is voor mij de ultieme manier om te helpen.

Ik begeleid je met mijn kennis, levenservaring en intuïtie, ik luister met compassie. Van nature ben ik optimistisch en vrolijk. Ik hoop je te ont-moeten!

Waar komt Wandelen en Slapen vandaan?
Ik startte in 2012 met het ontwikkelen van goed georganiseerde mini wandelvakanties, waarbij ik zelf alle wandelroutes ontwikkelde en daar mooie accommodaties om te lunchen, dineren en overnachten bij zocht. Fijn Wandelen en Luxe Slapen, alles tot in de puntjes verzorgd. Heel leuk om te doen, maar…
Door mijn werk als coach in het onderwijs begon het na een aantal jaar te kriebelen en toen ik eenmaal de opleiding als wandelcoach of outdoor lifecoach afgerond had, was er geen houden meer aan:
Ik ging wandelretraites organiseren! In 2019 startte ik de eerste wandel- en yogaretraite op de Veluwe, superspannend. Al snel daarna ging ik samen met mijn vaste yogadocent Vivian naar Texel om daar in een prachtig huis meerdere keren een waardevolle retraite te geven. Friesland volgde, evenals de Achterhoek. Uiteraard verdiepte en ontwikkelen de retraites zich door mijn ervaring en opleidingen die ik gevolgd heb. Twee jaar geleden startte ik met een “24 uur stilte” in de meerdaagse retraites in te bouwen, wat elke keer weer een grote verdieping en helende kracht voor de deelnemers teweeg bracht. In het voorjaar start ik de opleiding tot rouw- en verliescoach. Ik kijk hier enorm naar uit en ben heel hoopvol op wat deze opleiding mij en daardoor jou gaat brengen.
Naast de meerdaagse bied ik ook eendaagse retreats aan. Deze fijne dagen ervaar ik elke keer weer van grote toegevoegde waarde voor degene(n) die alleen of samen met vriend/vriendin/familie zo’n dagretraite beleefd.

Heb je na het lezen vragen of wil je een retraite op maat? Ik hoor graag van je.
Ik hoop je een keertje te ont-moeten!
Lieve groet,
Ingrid

Menu