www.wandelen-slapen.nl

Wandelen & Slapen staat voor 1 dag tot meerdere dagen bijzonder genieten.

INGRID-D

Als enthousiaste wandelaars zijn wij in 2012 gestart met het maken van unieke wandelarrangementen. Uniek omdat alle routes door onszelf uitgezet en gewandeld zijn. Uniek omdat we naast uitgebreide routebeschrijvingen, ook de meest knusse, de meest landelijke en de meest luxe accommodaties hebben uitgezocht om te overnachten.

Tegelijkertijd ontstond het idee om inspirerende winkelarrangementen te maken. Soms rondom een thema, zoals woonwinkeltjes en altijd met nét dat beetje meer. Hier een leuke workshop, daar een fantastisch high tea en uiteraard ook weer die bijzondere accommodaties die passen bij het arrangement: brocante, luxe of knus.

Vanzelfsprekend ontstonden toen de combinatiearrangementen; weekendjes weg met de ene dag winkelen, de andere dag de natuur in! Heerlijke arrangementen zijn dat geworden.

We nodigen u uit om te neuzen in ons aanbod van unieke wandelvakanties, kekke winkeluitstapjes en helemaal afwisselend: combinaties van wandelen en winkelen.

Het aanbod zal steeds variëren en zich uitbreiden. Om op de hoogte te blijven, maken wij u graag abonnee van onze nieuwsbrief (met aanbiedingen).

Klik op de arrangementen voor een overzicht; en geniet alvast van het vooruitzicht…

Wij hopen u binnenkort als klant te begroeten.

Ingrid Bommer

 

Heeft u een vraag?

Name*
E-mail*
clear form

Menu