www.wandelen-slapen.nl

Zomer retreat 8 tot 10 juli 2022 in de Achterhoek!

Prijs: Vanaf € 275,- p/p

Drie of zelfs 4 dagen los van je dagelijks leven, in een heerlijke omgeving ontspannen in een sfeer van liefdevolle vriendelijkheid. Veel aandacht voor gezond eten en voldoende tijd om op jezelf te zijn.
We hebben een fijne accommodatie gevonden in de rust van de Achterhoek waar je zelfs zonder meerkosten een nachtje extra kan verblijven!

 • Volledig verzorgd programma van vrijdag 14.00 uur tot zondag 17.00 uur
 • Wil je een nachtje eerder komen? Je bent welkom op 7 juli vanaf 19.00 uur na jouw diner.(incl ontbijt)
 • Verblijf in een sfeervolle basic accommodatie
 • Twee overnachtingen in een eenpersoons of gedeelde tweepersoonskamer
 • Meditaties, stilte en wandelingen
 • Alle maaltijden en drankjes (gezonde heerlijke en vegetarische maaltijden afgestemd op dit weekend)
 • Rust, ruimte en natuur

Zomerretraite in de Achterhoek!

De yoga en wandelweekenden op Texel, georganiseerd door Wandelen & Slapen en Natuurlijk Ondernemen, zijn een groot succes. Voor het eerst verplaatsen wij naar de prachtige natuur van de achterhoek waar jij van harte bent uitgenodigd voor een weekend vol ontspanning en tijd voor jezelf.
In een begeleid programma met o.a. wandelingen, meditatie en andere oefeningen krijg je de ruimte om weer helemaal te verbinden met jezelf. Middels de meditaties en de oefeningen geef je jezelf de ruimte aan datgene wat er nu in jou leeft of geleefd wil worden. Samen gaan we op een verdiepende en ontspannen reis, waarin jij mag ontdekken waar je ten diepste naar verlangd en hoe je dit in dit leven mag realiseren voor jezelf.
Naast de verdiepende en transformerende oefeningen en meditaties is er veel eigen tijd om lekker te rusten, te schrijven, te lezen of te wandelen in de natuur. We zullen gedeeltes in het weekend ook volledig in stilte met elkaar ondergaan, zodat je echt even zonder enig afleiding kan ontspannen en tot jezelf kan komen. Alle dagen wordt je verwend met overheerlijke maaltijden die waar mogelijk biologisch zijn, maar sowieso volledig vegetarisch. Mocht je speciale dieet wensen hebben dan horen wij dat graag en houden wij hier rekening mee.

Over ons
Wij zijn Ingrid Smit en Anouk Bommer. Beide ervaren retraitebegeleiders met ieder haar eigen specialiteit. Ingrid organiseert al vele jaren verschillende wandelbelevenissen en begeleidt groepen en individuen middels wandelcoaching en cognitieve fitness. Anouk is meditatie en transformatie begeleidster. Vanuit kennis en ervaring neemt ze de mens mee naar wie en wat we werkelijk zijn. Beide hebben ze een grote liefde voor de bewuste keuken, en schrijven samen een kookboek. De energie van Ingrid en Anouk zullen zorgen voor een verzorgd, ontspannend en verrijkend weekend.
De meditaties, yoga, deel van de wandelingen en alle groepssessies worden begeleidt door Anouk.
Ingrid verzorgd gedurende het gehele programma het eten en begeleidt waar mogelijk de stilte/coachwandelingen.
Je bent bij ons beide welkom voor al je vragen!

Voor wie?
Iedereen die meer bewustheid, natuur en ontspanning welkom wil heten in zijn/haar leven. Ervaring met yoga en mediatie hoeft niet, mag wel. Een nieuwsgierigheid naar wat meditatie, stilte en verdieping met jou doet is een mooie bijkomstigheid. Je bent in dit weekend tot niks verplicht. Voor zowel de ervaren meditatie-beoefenaar als de nieuwkomer creëren we met elkaar een veilige ruimte waar ieder zijn eigen proces kan doormaken.

Over de locatie
In het oeroude landschap van de Achterhoek ligt een kleinschalige park verscholen in de natuur. Op dit park, de Veldster, hebben we een volledig huis met tuin tot onze beschikking, waar we eten, overnachten en ontspannen. De omgeving biedt bijzondere en prachtige natuur voor zowel de wandelingen als de meditaties. Wil je al een nachtje eerder komen om alvast te landen en de vrijdagochtend gebruiken om lekker te wandelen of te relaxen, dan ben je op donderdag 7 juli na het diner welkom. Op vrijdagochtend verzorgen we een lekker ontbijtje voor je. Wij rekenen hier geen extra kosten voor.

 • Prijzen:
 • Verblijf alleen in een vierpersoonskamer met 2 stapelbedden € 325,- p/p
 • Verblijf alleen in een tweepersoonskamer 2 losse 1 persoonsbedden € 350,- p/p
 • Verblijf in een tweepersoonskamer op basis van 2 personen met 2 eenpersoonsbedden € 295,- p/p
 • Verblijf in een vierpersoonskamer met 2 stapelbedden met 2 of meer personen € 275,- p/p
 • Informatie over de accommodatie: Ons huis in de Achterhoek staat in een kleinschalig vakantieparkje aan de rand van een natuurgebied. We hebben veel groen en ruimte om ons heen. De natuur is overal voelbaar. De kamers, allemaal op de begane grond, zijn basic en netjes en allen voorzien van een wastafel. Er zijn tweepersoonskamers en vierpersoonskamers (met twee stapelbedden). Deze laatste kamers bieden we ook aan als een of tweepersoonskamers. Er zijn 5 toiletten en 5 douches aanwezig. De gezellige gezamenlijke ruimte bestaat uit een woongedeelte met zithoek; een eetgedeelte en een bar. De keuken bevindt zich ook in deze ruimte. We zijn tijdens deze retraite vooral veel buiten.
 • Het programma biedt stilte, meditatie, interactie, luisteroefeningen, veel beweging, natuur, gezond voedsel.
 • Start op vrijdag rond 14.00 uur. Einde Zondag rond 17.00 uur

>RESERVEREN[/button_icon] [tell-a-friend id=”1″ title=”Tip een vriend”]

Menu