www.wandelen-slapen.nl

Zomer retreat inclusief 24 uur stilte beleving uitverkocht 5-7 september 2023

Prijs: Vanaf € 305,- p/p en € 270,- p/p in een eigen tentje!

Ga je mee op de zomerretraite in de Achterhoek?
Ik geef daar samen met Vivian een prachtige zomerretraite waarin rust, yoga en wandelen de hoofdrol speelt én natuurlijk heerlijk bewust en gezond eten. Ont-moeting met jezelf staat deze 3 dagen centraal. Gun en geef jezelf de aandacht die je verdient en vindt de verdieping. Dit alles in het voelbare oeroude landschap in een authentieke boerderij.

 • Wat maakt deze retraite zo bijzonder?
 • We gaan een gedeelte in volledige stilte doorbrengen
 • Meditaties en mindfulness buiten op de mooiste plekjes midden in die (oer)natuur
 • Veel buitenruimte om de accommodatie
 • Yogalessen voor elk niveau
 • Begeleide wandelingen door het coulissenlandschap
 • Creatieve afsluiting
 • Bewuste keuken, waar met liefde voor je gekookt wordt
 • Je wordt bij aankomst direct ondergedompeld in de sfeer van de natuur en het weekend, door een speciale activiteit bij de ontvangst
 • De prijs per persoon is gebaseerd op 2 overnachtingen, alle maaltijden, drankjes en begeleiding door gecertificeerde coaches/docenten
 • Verblijf in een sfeervolle accommodatie, de slaapkamers zijn basic

Zomerretraite in de Achterhoek!

Drie dagen los van je dagelijks leven, in een heerlijke omgeving ontspannen in een sfeer van liefdevolle vriendelijkheid. Veel aandacht voor gezond eten en voldoende tijd om op jezelf te zijn.
We hebben een fijne locatie gevonden in de rust van de Achterhoek
In een begeleid programma met o.a. wandelingen, meditatie, yoga en stilte oefeningen krijg je alle ruimte voor jezelf.

Naast de verdiepende oefeningen tijdens de wandelingen en meditaties en de yogalessen is er veel eigen tijd om lekker te rusten, te schrijven of te lanterfanten. We gaan deze dagen ook 24 uur de volledige stilte in, waardoor je nog meer tot jezelf kan komen. Heb je dit nog nooit gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat dit met je doet? Dan biedt deze retraite een mooie kans.

Alle dagen word je verwend met overheerlijke maaltijden die waar mogelijk biologisch zijn, maar sowieso volledig vegetarisch. Mocht je speciale dieetwensen hebben dan horen wij dat graag en houden wij hier rekening mee.
We eindigen de retraite met een creatieve afsluiting. Wat goed is om te weten, is dat ervaring op yoga- of meditatiegebied evenals creatieve ervaring absoluut niet noodzakelijk is, om mee te doen.

In het oeroude landschap van de Achterhoek ligt een kleinschalige park verscholen in de natuur. Op dit park, de Veldster, hebben je een volledig authentieke boerderij met grote tuin tot jouw beschikking, waar je eet, overnacht en ontspant.
De omgeving biedt bijzondere en prachtige natuur voor zowel de wandelingen, de yogalessen als de meditaties.
-Onontdekt natuurparadijs
*Midden in het coulissenlandschap
*Midden in een stiltegebied dat zich kenmerkt door een rijke fauna (reeën, fazanten, spechten, eekhoorns en zelf de wielewaal is er soms
*Zwemvijver op loopafstand
*Klein natuurgebied aangrenzend

Over ons
De retraite wordt begeleid door Vivian en Ingrid, beiden ervaren retraitebegeleiders met ieder haar eigen specialiteit. Ingrid organiseert al vele jaren verschillende wandelbelevenissen en begeleidt groepen en individuen middels wandelcoaching en cognitieve fitness.
Vivian is een ervaren yogadocent. Zij geeft allerlei vormen van yoga (waaronder supyoga!) en heeft een yogaboek voor het onderwijs geschreven. Hiernaast is Vivian dol op buitenactiviteiten.
De energie van Ingrid en Vivian zullen zorgen voor een ontspannend, verdiepend en verrijkend weekend.

Je bent bij ons beiden welkom voor al je vragen!

Voor wie?
Iedereen die meer bewustheid, natuur en ontspanning welkom wil heten in zijn/haar leven. Een nieuwsgierigheid naar wat meditatie, stilte en verdieping met jou doet is een mooie bijkomstigheid. Je bent in dit weekend tot niks verplicht. Ervaring met yoga en meditatie hoeft niet, mag wel. Voor zowel de ervaren meditatie-beoefenaar als de nieuwkomer creëren we met elkaar een veilige ruimte waar ieder zijn eigen proces kan doormaken.

Over de locatie
In het oeroude landschap van de Achterhoek ligt een kleinschalige park verscholen in de natuur. Op dit park, de Veldster, hebben we een volledig authentieke boerderij met grote tuin tot onze beschikking, waar we eten, overnachten en ontspannen. De omgeving biedt bijzondere en prachtige natuur voor zowel de wandelingen als de meditaties.

 • Prijzen incl alle maaltijden/drankjes en het gehele programma :
 • Verblijf met 2 personen op een kamer € 305,- p/p
 • Verblijf alleen in een kamer € 375,- p/p
 • Verblijf in een eigen tentje: € 275,- p/p
 • Wil je op eigen verzoek met meer mensen op een kamer, neem dan even contact op
 • Informatie over de accommodatie: Onze boerderij, de Kastanje wordt gekenmerkt door haar authentieke uitstraling. De vakantieboerderij bezit nog steeds veel kenmerken van haar oude bestemming, zo zijn de eeuwenoude draagbalken nog steeds zichtbaar en kijk je weg door de karakteristieke stalramen. De boerderij beschikt over 6 basic slaapkamers en 4 badkamers. Wij bieden de (basic) slaapkamers waar meerdere bedden in staan, aan als 1 of 2 persoonskamers, mits anders aangevraagd. We zijn tijdens deze retraite vooral veel buiten.
 • Het programma biedt stilte, meditatie, interactie, luisteroefeningen, veel beweging, natuur, gezond voedsel en een creatieve aflsuiting.
 • Start op dinsdag om 14.00 uur. Einde donderdag rond 17.00 uur

>RESERVEREN[/button_icon] [tell-a-friend id=”1″ title=”Tip een vriend”]

1 Reactie:

Ingrid %d/%m/%y at %H:%MRepliceren

Review zomerretraite 12-14 aug 2022
De zomerretraite bij Wandelen en slapen was een unieke ervaring. Zo bijzonder, warm en liefdevol. Anouk en Ingrid hebben dit prachtig opgezet en uitgevoerd in een hele mooie stille omgeving. We hadden super mooi weer en een hele fijne groep mooie bijzondere vrouwen bij elkaar. We zijn het hele weekend verwend met heerlijk biologisch eten dat met heel veel zorg was klaargemaakt. De band en energie tussen Ingrid en Anouk was ook heel fijn om te voelen en heeft echt ook gezorgd voor het grote succes van dit weekend, naast uiteraard ook onze eigen inbreng als deelnemers. Wat een mooie en unieke vrouwen bij elkaar, zo fijn en veilig om in deze setting te werken aan een transformatie. Er is ook hard gewerkt en bij mij veel gebeurd, wat ook heftig was maar eigenlijk met name heel fijn om meer bij mijn eigen stilte en gevoel te komen. Ik heb veel inzichten opgedaan en ben met heel veel nieuwe energie en zeker goede voornemens weer naar huis gegaan. Dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen en niet maar 1 keer in je leven. Het is zo waardevol om stil te kunnen staan bij je eigen ontwikkeling en daarbij zo fijn, warm en liefdevol gedragen en gesteund te worden.
Ik wens jullie alle goeds en heel veel succes en vooral plezier met alles wat jullie (samen of alleen) doen.
Liefs Ilse

Menu