www.wandelen-slapen.nl

Westfriese Wandelbelevenis

Prijs: €17,- p/p

Kennismaken met het Westfriese landschap? Of gewoon een heerlijke dag wandelen en genieten. Dit ontspannen uitje met een sportief accent is al mogelijk vanaf twee personen. Informatie voor WFdeals klanten onder ‘praktisch’.

  • Ontvangst met koffie/thee en taart to go
  • Picknicklunch vol Westfriese lekkernijen voor onderweg
  • Keuze uit prachtige rondwandeling langs het meer en door de wei (van 5, 8.5, 14 of 20 kilometer)
  • Uitgebreide routebeschrijving die informeert over het Westfriese landschap
  • Dit arrangement wordt vaak cadeau gegeven, vul dan op het boekingsformulier bij het invulveld van de datum de huidige datum in

Molens, pittoreske dorpjes, koeien en water. Kan het nog Hollandser? Je loopt langs en door het weiland, genietend van weidevogels en vergezichten; over de Westfriese Omringdijk met prachtig uitzicht over het Markermeer en uiteraard door eeuwenoude lintdorpjes die gevuld zijn met de bekende stolpboerderijen.

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en taart to go. Je maakt een keuze voor een wandelroute. De kortste is 5 kilometer en de langste is 20 kilometer. Wil je nog meer lopen, dan is dat ook mogelijk.
Hierna ga je lekker samen op stap met in jouw rugzak de Westfriese Picknicklunch en de uitgebreide informatieve routebeschrijving, die je het een en ander leert over de omgeving.

Dit arrangement is de verkorte versie van de Westfriese wandelbelevenis de luxe.

  • U ontvangt na de boeking een uitgebreide brief met alle benodigde informatie
  • Wandelroute voert over verharde en onverharde paden
  • U kiest zelf welke afstand u wilt wandelen
  • Goede wandelschoenen aanbevolen, het pad door het weiland kan modderig zijn!

[tell-a-friend id=”1″ title=”Tip een vriend”]

Gerelateerde Items

1 Reactie:

Ingrid %d/%m/%y at %H:%MRepliceren

Hi Ingrid,

Nogmaals dank voor de ontzettend leuke Mini Westfriese Wandelbelevenis van afgelopen zondag 5 maart. Mijn moeder, zus en ik hebben er erg van genoten. Alles was prima voor elkaar: de gezellige ontvangst in de serre met koffie en heerlijke taart, de mooie wandeling met routebeschrijving én de smakelijke lunch voor onderweg. Bovendien troffen we het met het zonnige weer.

Ik ga jouw website zeker aanbevelen bij andere wandelliefhebbers en mensen die van een combi wandelen-(culinaire)workshop houden.

Groetjes Sabine
Maart 2017

Menu