Luxe wandelvakantie op Texel drie dagen

Prijs: vanaf € 189,40 p/p

 

 

Drie dagen genieten van het mooie Texel, maar dan wel op een bijzondere manier. Je loopt vanaf de boot naar de heerlijke (duurzame!) accommodatie, de volgende dag ga je een fietstocht of wandeltocht maken en de derde dag loop je weer terug naar de boot en voel je je herboren. De accommodatie heet namelijk niet voor niets Nieuw Leven! De locatie is Coronaproof en kan ook nu geboekt worden!

 • Je verblijft in een bijzonder luxe kamer van de hotelvilla bij Nieuw Leven midden op Texel nabij het gezelige Den Burg.
 • Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen duurzame badkamer
 • Uitgebreid ontbijt met mogelijkheid tot meeneemlunch
 • Gebruik van de mooie ruimte, waar ook het ontbijt geserveerd wordt
 • Twee unieke wandelroutes van en naar de accommodatie
 • 1 fietstocht over het noorden en midden van het eiland
 • Elektrische huurfiets op dag 2
 • Voetgangersticket voor de boot (heen en terug)
 • Informatiepakket met routebeschrijvingen, praktische info en opties om naar de accommodatie te
  reizen
 • Let op: dit arrangement is zeer goed te combineren met het arrangement Luxe backpacken op Texel

Hoe leuk is het om meteen vanaf de boot te starten met de wandelroute (14-18 km) die via de oostkant van Texel naar de accommodatie voert. Laat je verrassen door het nog onbekende landschap van nieuw opgespoten zand aan zee met talrijke vogels, eeuwenoude paadjes, die deels door het weiland voeren en het natuurgebied De Hoge Bergen. Ja, er zijn bergen op Texel! Bij aankomst bij de accommodatie word je verwelkomd en naar je kamer gebracht in de mooie Hotelvilla. De locatie is de meest duurzame van Europa én heeft hierdoor een fantastische douche!
‘s Avonds kun je met de huurfiets naar het nabijgelegen Den Burg voor een lekker diner, of eet je op de locatie waarbij de maaltijd wordt verzorgd door de (wisselend aanwezige) hotelkok.
De volgende dag na het fijne ontbijt kun je kiezen voor een fietstocht die naar de ‘bovenkant’ van het eiland gaat of voor een wandelroute (ongeveer 15 km),die over het midden van het eiland gaat. Verwacht hierbij een route door grasland, polderlandschap en veel vogels (wij zagen zelfs een ijsvogeltje!). Ook deze avond is het mogelijk om buiten de deur te eten of in het hotel.
De derde dag ga je na het ontbijt via de westkant teruglopen naar de boot. Nadat je dwars door de polder bent doorgestoken naar de boskant van Texel, loop je via het bos en het strand naar de veerhaven. Loop je de gehele route, dan ben je 21 km aan het wandelen. Maar de route is eenvoudig ruim 6 km in te korten door het eerste stuk met de Texelhopper te doen en dan bij het bos met de route te starten.
Dit arrangement is ook in deze Coronatijd uit te voeren. Het ontbijt wordt dan in een mand bezorgd en het diner kunt u bestellen en laten bezorgen. U kunt dit dan nuttigen in de gezellige woonkeuken of op uw eigen kamer. De locatie heeft in de koelkast heerlijke (Texelse) lekkernijen en drankjes staan.

 • De recent gebouwde hotelvilla heeft een diepe tuin en terras met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. Op het landgoed is een ecologische zwemvijver aanwezig. Ook is er ruime en gratis parkeergelegenheid met laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. ’s Ochtends wordt er tussen 8 en 10 uur een geheel verzorgd luxe ontbijt geserveerd
 • Er zijn 3 types kamer: Standaardkamer, Comfortkamer en Suite
 • Weekendtoeslag (vrijdag en zaterdag) is € 10,- p/p voor 2 nachten. De standaardkamers bevindt zich op de tweede verdieping met vanuit de 2 dakramen een adembenemend
  uitzicht over het Texelse Landschap. De kamer beschikt over een prachtige luxe badkamer met
  wellnessdouche, ruim wastafelmeubel en toilet. Eikenhouten deuren, betonnen elementen, een smaakvolle inrichting en stoffering maken een overnachting tot een beleving.
 • Toeslag voor de comfortkamer is € 20,- p/p voor 2 nachten. Op vrijdag en zaterdag komt hier € 10,- per 2 nachten bij.
  De comfortkamer is een royalere kamer. Deze bevindt zich
  op de eerste verdieping met een adembenemend uitzicht over het Texelse Landschap of op de begane grond. De
  kamer beschikt over een royale luxe badkamer met wellnessdouche, ruim wastafelmeubel en toilet. Eikenhouten
  deuren, betonnen elementen, een smaakvolle inrichting en stoffering maken een overnachting tot een beleving!
 • Deze prachtige lichte wellness suite, toeslag € 70 p/p voor 2 nachten. Weekend toeslag € 15,- p/p voor 2 nachten bevindt zich in de villa op de eerste verdieping. De ruime kamer beschikt over een werkelijk ongekend luxe badkamer met grote privé-sauna, whirlpool, wellnessdouche, ruim wastafelmeubel en toilet.
  Eikenhouten deuren, betonnen elementen, een schitterende fotowand in de douche, een smaakvolle inrichting en stoffering maken een overnachting tot een ware beleving!
 • Exclusief eventuele overtocht met de auto en excl. toeristenbelasting € 2,25 p/p p/n

Gerelateerde Items

Menu