www.wandelen-slapen.nl

Retraite in de Achterhoek; wandelen, yoga en stilte 14-16 oktober 2024 gaat gegarandeerd door

Prijs: vanaf € 275,- tot € 425,- p/p

Ben jij nieuwsgierig wat echte stilte en 3 dagen met jezelf op pad zijn jou kan brengen? Ga dan mee naar het oosten van het land om daar in een liefdevolle en veilige setting ondergedompeld te worden en jezelf drie dagen centraal te zetten. Wie je ook bent en waar je ook mee bezig bent, je bent zeer welkom en meer dan de moeite waard. Je verblijft in een fijne accommodatie midden in de natuur

 

 • Wat maakt deze retraite zo bijzonder?
 • Je gaat 24 uur in volledige stilte doorbrengen
 • Meditaties en mindfulness buiten op de mooiste plekjes midden in die (oer)natuur
 • Yogalessen voor elk niveau
 • Begeleide yoga- en coachwandelingen door het coulisselandschap
 • Creatieve manifestatie
 • Bewuste keuken, waar met liefde voor je gekookt wordt
 • Verblijf in een fijne accommodatie midden in de natuur
 • Veel buitenruimte om de accommodatie
 • We gaan met een kleine groep, waardoor individuele aandacht mogelijk is
 • De prijs per persoon is all in

Unieke retraite in de Achterhoek!

Drie dagen los van je dagelijks leven, in een heerlijke omgeving ontspannen in een sfeer van liefdevolle vriendelijkheid. Veel aandacht voor gezond eten en voldoende tijd om op jezelf te zijn.

In een begeleid programma met o.a. wandelingen, meditatie, yoga  (ook tijdens de stilteperiode) krijg je alle ruimte voor jezelf.

Naast de verdiepende oefeningen tijdens de wandelingen (incl. wandelcoaching), meditaties en yogalessen is er eigen tijd om lekker te rusten of te lanterfanten. We gaan een speciale ervaring meemaken en 24 uur de volledige stilte in, waardoor je nog meer tot jezelf kan komen. Heb je dit nog nooit gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat dit met je doet? Dan biedt deze retraite een mooie kans.
Alle dagen word je verwend met overheerlijke maaltijden die waar mogelijk biologisch zijn, maar sowieso volledig vegetarisch. Mocht je speciale dieetwensen hebben dan horen wij dat graag en houden wij hier rekening mee.
We eindigen de retraite met een creatieve afsluiting. Wat goed is om te weten, is dat ervaring op yoga- of meditatiegebied evenals creatieve ervaring absoluut niet noodzakelijk is, om mee te doen.

Voor wie?
Deze retraite is voor jou, die verlangt naar een moment waarin je echt de tijd hebt om jezelf rust en aandacht te geven aan de processen in jouw leven. Door de combinatie van de 24 uur stilte én de coachende wandelingen omlijst met yoga en meditaties, word je in een veilige en warme setting naar een diepere laag gebracht. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten of bekrachtigingen naar huis. Deze retreat is ook uitermate geschikt voor mensen die midden in een veranderingsproces zitten of juist een verandering willen bewerkstelligen.
Ervaring met yoga en meditatie hoeft niet, mag wel. Voor zowel de ervaren meditatie-beoefenaar als de nieuwkomer creëren we met elkaar een veilige ruimte waar ieder zijn eigen proces kan doormaken.

Over de locatie
In het oeroude landschap van de Achterhoek ligt ons verblijf: een fijne accommodatie, dat grenst aan een natuurgebied met een groot ven vol met vogels. De accommodatie heeft een grote tuin en staat op een kleinschalig parkje in het stiltegebied. Je bevindt je te midden van het kenmerkende, glooiende landschap met bloemrijke graslanden, struwelen en houtwallen. Letterlijk voor de deur begint de natuur. Je begeeft je in een oase van rust waar je zich volledig kunt opladen. Het huis heeft 7 slaapkamers en 5 badkamers. Je kan privé sanitair boeken. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel. De slaapkamers zijn eenvoudig.
De omgeving biedt hierdoor bijzondere en prachtige mogelijkheden voor zowel de begeleide wandelingen, de yogalessen als de meditaties.

Over ons
De retraite wordt begeleid door Vivian en Ingrid, beiden ervaren retraitebegeleiders met ieder haar eigen specialiteit. Ingrid is onder andere gecertificeerd wandelcoach, ze heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het professioneel begeleiden van mensen. Zonder oordeel luistert zij met compassie. Van nature is ze optimistisch en vrolijk. Ze neemt je graag mee naar buiten om je te laten ervaren welke verdieping wandelcoaching in de natuur jou kan brengen. Haar doel is elke keer weer jou het beste te geven. Hiernaast is Ingrid een gepassioneerde kok, met een focus op bewust en gezond voedsel. Ze verwent je graag met heerlijke maaltijden.
Vivian is een ervaren yogadocent. Na haar studie milieukunde startte Vivians carrière als natuurbelevingspecialist. Vivian volgde diverse yoga-opleidingen. Momenteel geeft Vivian yogalessen aan jong en oud. Haar jongste leerling is een baby en haar oudste is 90 lentes jong. Zij geeft allerlei vormen van yoga en heeft een yogaboek voor het onderwijs geschreven. Hiernaast is Vivian dol op buitenactiviteiten.
De energie van Ingrid en Vivian zullen zorgen voor een veilige en verrijkende driedaagse.

 • Prijzen inclusief alle maaltijden/drankjes en het gehele programma:
 • Verblijf in een eenpersoonskamer met eigen sanitair met 2 losse bedden: € 425,- p/p
 • Verblijf in een eenpersoonskamer met eigen sanitair en een stapelbed: € 395,- p/p
 • Verblijf in een eenpersoonskamer met eigen wastafel en gedeeld sanitair: € 350,-p/p
 • Verblijf in een eigen tentje: € 295,- p/p (gedeeld sanitair) twee plekken beschikbaar
 • Kom je met z’n tweeën en wil je een kamer delen met 2 losse bedden, dan deel je ook samen het sanitair en is de prijs € 325,- p/p
 • Je ontvangt een uitgebreide informatiebrief
 • Start op dinsdag 14 mei om 14.00 uur. Einde donderdag 16 mei rond 17.00 uur
 • Hieronder vind je een Globale omschrijving programma, we verklappen nog niet de gehele inhoud….:

  Dinsdag 14 oktober 2024
  Aanvang vanaf 14.00 uur. Om 15.00 uur start het programma.
  Welkom
  Wandeling
  Diner
  Meditatie en sharing
  Inleiding stilte

  Woensdag 15 oktober 2024
  Ochtendritueel met meditatie en yoga
  Ontbijt
  Wandelcoaching tijdens wandelen inclusief yoga
  Lunch
  Eigen tijd
  Yogales
  Diner
  Begeleiding einde stilte en sharing

  Donderdag 16 oktober 2024
  Yoga
  Ontbijt
  Begeleide wandeling
  Picknicklunch in bos
  Manifestatie visualisatie en creatie
  Gezamenlijke afsluiting
  We sluiten ongeveer om 16.30/ 17.00 uur af.

Menu