www.wandelen-slapen.nl

Ons aanbod is bewust kleinschalig van opzet, zodat u zorgeloos kunt genieten van een bijzondere vakantie.
Voordat we u op pad kunnen helpen, willen we u graag informeren over onze reis- en boekingsvoorwaarden.

Boeking

Wandelen & Slapen accepteert uitsluitend boekingen via www.wandelen-slapen.nl . Vanaf het moment dat de aanvraag bij ons binnen is, stellen wij alles in het werk om het gewenste arrangement conform uw wensen vast te leggen.

Zodra u via onze website geboekt heeft, kunt u niet meer kosteloos annuleren of wijzigen. Indien wij de reis conform uw wensen kunnen regelen, dan is uw boeking definitief. Bij de bevestiging, waardoor de boeking definitief wordt, sturen wij u per mail een factuur. Wij streven ernaar de boeking in circa 1 week aan u te kunnen bevestigen.

Het kan soms zijn dat er een alternatief als overnachtingadres wordt aangeboden. Wij vragen uw begrip hiervoor. Indien u dit niet wenst, dient u dit bij de boeking op te geven.

Vervoer

Onze arrangementen worden aangeboden zonder heen- of terugreis.

 Wijzigingen na definitieve boeking

Wanneer u een definitieve boeking wilt wijzigen worden € 25 aan kosten in rekening gebracht. Echter, het is niet altijd mogelijk om nog wijzigingen aan te brengen, zonder dat u te maken krijgt met annuleringskosten ( zie annulering door opdrachtgever ). Het is daarom raadzaam pas te boeken als u zeker weet hoe uw vakantieplannen eruit gaan zien.

Betalingsvoorwaarden

 Onze betalingscondities:

50% na ontvangst van onze bevestiging; 50% uiterlijk binnen 3 weken voor aanvang van het arrangement. Na betaling van de volledige reissom sturen wij u binnen enkele werkdagen de reisbescheiden toe. Indien u 6 weken of korter voor vertrek boekt, dient de reissom in één keer te worden voldaan.

Eventuele transactiekosten komen voor uw eigen rekening.

Standaard reserveringskosten

€ 5,- (per boeking, per factuuradres)

Reissom

Alle genoemde prijzen zijn prijzen per persoon en zijn gebaseerd op minimaal 2 personen per boeking, tenzij anders vermeld. Dit geldt tevens voor de extra nachten bij verlenging.
Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

1-persoons toeslag

Voor 1 persoonsreizen geldt een toeslag welke u bij ons kunt opvragen. In verband met de beperkte beschikbaarheid van 1-persoons kamers adviseren wij zo vroeg mogelijk te boeken.

 1-persoons kamer

Bij een reisgezelschap van twee personen, heeft u misschien toch een 1-persoons kamer nodig. Niet iedereen heeft er immers behoefte aan de kamer te delen met de reispartner. En soms is het aantal personen dat samen boekt oneven. Op aanvraag kijken wij voor u wat er mogelijk is.

 Aansprakelijkheid

Wandelen & Slapen is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in routebeschrijvingen of voor wijzigingen in de route. Eventuele fouten in de programma’s binden Wandelen & Slapen niet.

Indien u onverhoopt letsel oploopt, is Wandelen & Slapen hier niet voor aansprakelijk te stellen. U dient te allen tijde uw eigen veiligheid in acht te nemen en u te houden aan de regels zoals die gelden.

 Specifieke wensen

Indien u specifieke wensen heeft op bijv. het gebied van maaltijden, sanitaire voorzieningen, aparte bed(den), e.d. dan dient u deze bij het boeken gelijk aan te geven. Wij zullen hier zoveel als mogelijk rekening mee houden. Mocht uw wens een absolute voorwaarde zijn, dient u dit expliciet aan te geven.

 Informatiepakket

Na ontvangst van de volledig verschuldigde reissom sturen wij u het complete informatiepakket toe. Dit omvat onder andere: arrangementsbeschrijving; routebeschrijving(en), wandelkaarten en/of ingetekende routekaartjes, vouchers, eventuele informatie over openbaar vervoer en achtergrondinformatie over het gebied. Uiterlijk een week voor vertrek kunt u dit pakket in uw brievenbus verwachten. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u ons per ommegaande te mailen, zodat wij er alsnog zorg voor kunnen dragen dat u het pakket op tijd in huis heeft.

 Eigen vervoer

Reist u met een auto, dan kunt u die over het algemeen veilig achterlaten bij het eerste overnachtingsadres of op een parkeerplek bij de start van een wandelvakantie. Laat echter geen waardevolle bezittingen achter, want bij diefstal kunt u noch de eigenaar van de accommodatie, noch Wandelen & Slapen hiervoor aansprakelijk stellen. Indien u op een betaald parkeren plek staat, zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor eventuele boetes.

 Huisdieren

Dit is altijd op aanvraag en soms moet u voor uw huisdier een toeslag betalen.

 Annulering door opdrachtgever

Op het door u bij ons geboekte arrangement zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. De annuleringsvoorwaarden gaan in op de dag waarop Wandelen & Slapen uw boeking per mail heeft ontvangen.

Algemene annuleringsvoorwaarden:

• Bij annulering binnen 1 week voor vertrek: 100% van de reissom

• Bij annulering tot 1 week voor vertrek: 90% van de reissom

• Bij annulering tot 2 weken voor vertrek: 75% van de reissom

• Bij annulering tot 4 weken voor vertrek: 50% van de reissom

• Bij annulering tot 6 weken voor vertrek 30% van de reissom

• Bij annulering tot 8 weken voor vertrek 15% van de reissom met een minimum van € 25,-

U kunt alleen kosteloos van een aanvraag afzien wanneer u tot uiterlijk 8 weken voor de geboekte vertrekdatum uw boeking annuleert.

Reserveringskosten en/of wijzigingskosten zullen altijd voor 100% worden doorberekend en vallen dus niet onder bovengenoemde percentages van de totale reissom.

Een annulering dient altijd per e-mail of schriftelijk ( voor uw zekerheid per aangetekende brief ) te geschieden onder vermelding van uw naam, de naam van de geboekte reis, de vertrekdatum en het factuurnummer.

Wandelen & Slapen wijst in verband met bovenstaande annuleringsvoorwaarden op het belang van een annuleringsverzekering.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen gekocht bij Wandelen&Slapen zijn onbeperkt geldig en uitsluitend in te wisselen tegen arrangementen die op de website van Wandelen&Slapen aangeboden worden.

De bij ons bestelde cadeaubonnen worden opgestuurd naar het ingevulde adres op het boekingsformulier, zodra de factuur betaald is. Mocht u binnen enkele dagen na het betalen van de factuur, de bonnen niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

De cadeaubonnen zijn niet tegen contant geld inwisselbaar.

Tot slot

Mocht er ondanks bovenstaande beschrijving toch nog iets door ons vergeten zijn, schroom niet en vraag het ons. Dit kan zowel per mail als per telefoon.

Wij vernemen graag na afloop hoe u het arrangement ervaren heeft.

Veel wandel- en/of winkelplezier!
Wandelen & Slapen

 

 
 

 

Menu